Alles over lenen

Wil je voor de eerste keer een lening afsluiten? Of wil je graag meer weten over verschillende kredietvormen? Kredietkan heeft op de website allerlei nuttige informatie over lenen voor je verzameld. Zo kun je op de pagina financieringen meer lezen over de meest gebruikte krediet- en leenvormen. Per leenvorm worden de belangrijkste kenmerken en voordelen beschreven. Heb je nog geen idee welke leenvorm bij jouw wensen past? Raadpleeg dan één van onze gespecialiseerde kredietadviseurs voor een kredietadvies dat bij je past!

 

Advies over productkeuze

Natuurlijk komen er ook allerlei andere zaken kijken bij de aanvraag van een lening. Denk aan de advisering in de productkeuze, de inventarisatie van de zogeheten kredietbeschermers en uiteraard je eigen wensen.
 

Samenwerkende organsaties

Je vindt meer informatie over de verschillende samenwerkende organisaties, of je kunt de gewenste productinformatie en algemene voorwaarden inzien of zelfs downloaden. Wil je over meer informatie beschikken, neem dan telefonisch contact met ons op.
 

Second opinion

Heb je pasgeleden een offerte voor een lening aangevraagd of ben je van plan dat binnenkort te doen? Dan raden wij je aan om een second opinion te laten uitvoeren door Kredietkan. Wij gaan na of het aanbod in de offerte wel de beste optie is en of deze aansluit bij je wensen. Als wij een beter en voordeliger alternatief voor je hebben, dan laten wij dat uiteraard direct weten. Indien wenselijk, helpen wij bij het oversluiten van je lopende lening.